Μιχάλης Παπαδόπουλος: Από τη Cyta στο Αρεταίειο

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή (CEO) στο Αρεταίειο Νοσοκομείο αναλαμβάνει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, αφήνοντας τη θέση του στη Cyta, όπου εργαζόταν ως Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας.

Η πρόσληψη του κ. Παπαδόπουλου στη συγκεκριμένη θέση εμπίπτει στο πλαίσιο της στρατηγικής του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου για δυναμική ανάπτυξη, με στόχο να καταστεί ένα από τα κορυφαία ιδρύματα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο και πρότυπο περιφερειακό κέντρο στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, εκτός από Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Cyta, ήταν επίσης κατ’ ανάθεση Διευθυντής Επιχειρηματικής Αριστείας του Οργανισμού. Με σπουδές στην Ηλεκτρονική Μηχανική, τις Τηλεπικοινωνίες και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, εργάστηκε αρχικά στην Αμερική σε ερευνητικό κέντρο, διδάσκοντας παράλληλα στο Πανεπιστήμιο. Με την επιστροφή του στην Κύπρο, απασχολήθηκε για δύο χρόνια σε υπεράκτια εταιρεία τηλεπικοινωνιών και από το 1988 εργαζόταν στη CYTA. Είναι ειδικός σε θέματα επανασχεδιασμού επιχειρήσεων με δίπλωμα από το Center of Reengineering Leadership των ΗΠΑ. Έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος του Ιδρύματος ΜΑΖΙ, μέλος του ΔΣ του Ομίλου εταιρειών Ζορπάς, μέλος του ΔΣ της Cytacom Solutions και μέλος του CIIM Think Tank. Υπήρξε επίσης μέλος του ΔΣ του ΡΙΚ.

newssourse: inbusinessnews 1/3/18