ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο και απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Γενικού Χειρουργού από τα Βασιλικά Χειρουργικά Κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι εξειδικευμένος στην Ελάχιστα επεμβατική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική και στον τομέα της Χειρουργικής Εντέρου-Ορθού και Πρωκτολογίας.

Ειδικότητα: Γενικός Χειρουργός & Χειρουργός Εντέρου-Ορθού
Τηλέφωνο: +357 22 020728
Αρ. γραφείου: 108

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ρώμης «La Sapienza» Ιταλίας. Απόκτηση Τίτλου Ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ειδικότητα: Γενικός Χειρουργός

ΚΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αποφοίτησε απο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ancona της Ιταλίας και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Γενικού Χειρουργού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότητα: Γενικός Χειρουργός
Τηλέφωνο: +357 22 200349
Αρ. γραφείου: 123

ΖΩΔΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Γενικού Χειρούργου  από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ειδικότητα: Γενικός Χειρουργός
Τηλέφωνο: +357 22 200 375
Αρ. γραφείου: 102

ΣΑΒΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Γενικού Χειρούργου από το Πανεπιστήμιο Royal College Surgeons of England.

ΜΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Γενικού Χειρούργου και Παιδοχειρούργου από το Πανεπιστήμιο Paediatric Surgeon Royal College of Surgeons, Edinburg.

ΠΑΙΔΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Dusseldorf της Γερμανίας και απέκτησε τον τίτλο της χειρουργικής ειδικότητας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στη Λαπαροσκοπική και Βαριατρική στην Ελλάδα, Γερμανία, Μγ. Βρετανία και ΗΠΑ.

Ειδικότητα: Γενικός Χειρουργός
Τηλέφωνο: +357 22 200386
Αρ. γραφείου: 107

ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού  Γενικού  Χειρούργου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Νομαρχία Αττικής).