«Τεχνολογική Υπεροχή του Αρεταίειου σε Ακτινολογικό Εξοπλισμό»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του καινούργιου, συγχρόνου Αξονικού Τομογράφου Philips Ingenuity Elite 128 CT system στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο. Είναι ένα καινούργιο σύστημα Αξονικού Τομογράφου 128 τομών, ο οποίος προσφέρει ταχεία σάρωση και απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος σε εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Επίσης στο Ακτινολογικό τμήμα παραδόθηκε ο καινούργιος υπέρηχος από την προμηθεύτρια εταιρεία PHILIPS Healthcare. Ο νέος υπερηχογράφος αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της PHILIPS Healthcare, και ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως. Το τμήμα του Αξονικού και Υπερήχου εργάζεται καθημερινά με προγραμματισμένα ραντεβού.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 26/9/2019 άρχισαν τα έργα αναβάθμισης και ανακαίνισης του Ακτινολογικού μας Τμήματος. Θέλοντας το ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο να συνεχίσει να είναι το κορυφαίο Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο της Κύπρου και πρότυπο Ιατρικό Κέντρο Αριστείας στην ευρύτερη περιοχή προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία MEDVISION Ltd (μέλος του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα) και την εταιρεία S.Stylianou Medisupplies LTD για πλήρη αναβάθμιση ολοκλήρου του Ιατροτεχνολογικού Διαγνωστικού Απεικονιστικού εξοπλισμού.

Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης θα τοποθετηθούν επίσης:

Από την MEDVISION Ltd:

  1. Ψηφιακό ακτινογραφικό σύστημα – Digital radiography system
  2. Ψηφιακό ακτινογραφικό και ακτινοσκοπικό σύστημα – Digital radiography and fluoroscopy system
  3. Πανοραμικό τρισδιάστατο και κεφαλομετρικό ακτινογραφικό σύστημα – 3D Panoramic radιography system

Και από την S.Stylianou Medisupplies LTD:

  1. Ψηφιακό Mαστογράφο 3D απεικονίσεις – 3D Digital Mammography Unit
  2. Mηχανήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας – Bone Mineral Density Measurements Unit (DEXA)

Υπολογίζεται ότι τα έργα αυτά θα ολοκληρωθούν σε 2 φάσεις, με την πρώτη φάση να ολοκληρώνεται στις αρχές Νοέμβριου και ολοκλήρου του έργου στο τέλος του χρόνου.

Για οποιαδήποτε απορία και πληροφορίες τα τηλέφωνα επικοινωνίας στο Ακτινολογικό Τμήμα είναι: 22 200315 – 316 για να σας βοηθήσουμε.

Λόγο των μεγάλων έργων και τροποποίησης του χώρου η Διεύθυνση του ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ Νοσοκομείου, όλο το προσωπικό και κυρίως το Τμήμα του Ακτινολογικού σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την κατανόηση σας που θα επιδείξετε κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας.