ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΝΙΚΟΛΑΣ

Αποφοίτησε από το Kings College University of London και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Μαιευτήρα / Χειρούργου Γυναικολόγου από το University of London – Royal College of Obstetricians and Gynaecologists.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική Σχολή και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού  Μαιευτική / Γυναικολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΥΗΣ

Ειδικότητα: Χειρουργός Μαιευτήρας / Γυναικολόγος
Τηλέφωνο: +357 22 200623
Αρ. γραφείου: 102

ΤΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

wΕιδικότητα: Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Τηλέφωνο: +357 22 200629
Αρ. γραφείου: 119

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα / Γυναικολόγου από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Εξειδικεύτηκε στον προγεννητικό έλεγχο, ενδομητρίωση και υποβοηθώμενη αναπαραγωγή.

Ειδικότητα: Μαιευτήρας / Γυναικολόγος
Τηλέφωνο: + 357 22 020719
Αρ. γραφείου: Annex 1

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Μαιευτήρα – Γυναικολόγου από το Wits University – Johannesburg South Africa.

ΜΙΤΣΙΓΓΑΣ ΠΟΛΥΣ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Degli Studi di Milano και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Μαιευτήρα, Χειρούργου, Γυναικολόγου από το Πανεπιστήμιο Vits Johannesburg, Νοτίου Αφρικής.

ΚΑΛΑΚΟΥΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο γυναικολόγος Δρ. Γαβριήλ Καλακουτής αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Εδιμβούργου, Σκωτία και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού   FRCOG – Μαιευτικής  και Γυναικολογίας από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων – Γυναικολόγων, Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΡ. ΚΑΛΑΚΟΥΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
Μαιευτήρας / Χειρουργός Γυναικολόγος
Αρεταίειο Νοσοκομείο
Τηλ.  +357 22 200442
Ηλ. Ταχυδρομείο(email): g.kalakoutis@aretaeio.com
Ιατρειο: 1ος Όροφος, Αρ. γραφείου: 112

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μαρβούργου, Δυτικής Γερμανίας και απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Χειρούργου Μαιευτήρα / Γυναικολόγου από το Πανεπιστήμιο Witwatersrand – Νοτίου Αφρικής.