ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ειδικότητα: Μαιευτήρας / Γυναικολόγος
Τηλέφωνο: + 357 22 020719
Αρ. Γραφείου: Annex 1

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα / Γυναικολόγου από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Εξειδικεύτηκε στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική – Λαπαροσκόπηση & Υστεροσκόπηση σε Κέντρα Ενδομητρίωσης, στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, στον προγεννητικό έλεγχο και στην παθολογία αιδοίου, κόλπου και τραχήλου.

Είναι κάτοχος διπλώματος εμβρυομητρικής ιατρικής από το Fetal Medicine Foundation και Μεταπτυχιακού Τίτλου (MSc) από το University of Bristol στη διερεύνηση υπογονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (εξωσωματική – IVF) και ευρωπαϊκού τίτλου στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική.

Βιογραφικό γιατρού

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα / Γυναικολόγου από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Εξειδικεύτηκε στην παθολογία αιδοίου-κόλπου-τραχήλου (κολποσκόπηση) στο  Whittington Hospital του Λονδίνου καθώς και στην Εμβρυομητρική Ιατρική (Fetal Medicine Fellowship) στο τμήμα Harris Birthright Centre του King’s College Hospital το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα κέντρα προγεννητικού ελέγχου |(Fetal Medicine) στον κόσμο.

Εργάστηκε στο τμήμα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής στο University College Hospital of London (UCLH) καθώς και στο μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής –  Fetal Medicine Centre (Harley Street) με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού κινδύνου (πχ πολύδυμες κυήσεις), στις ενδομητρικές επεμβάσεις και στην εμβρυϊκή υπερηχοκαρδιογραφία.

Συμμετείχε σε επιστημονικές έρευνες στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής και έλαβε το Diploma in Fetal Medicine που αποτελεί το ανώτατο δίπλωμα που παρέχεται από το Fetal Medicine Foundation.

Εξειδικεύτηκε για δυο χρόνια στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική – Λαπαροσκόπηση & Υστεροσκόπηση (Fellowship in Minimal Access Surgery) στο St.Peter & Ashford Hospital του Λονδίνου, ένα από τα πιο μεγάλα και γνωστά κέντρα ενδομητριώσης στο Ηνωμένο Βασίλειο (CEMIG) αποκτώντας κατόπιν εξετάσεων τον Ευρωπαϊκό τίτλο στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική.

Είναι κάτοχος Mεταπτυχιακού Tίτλου (MSc) στη διερεύνηση υπογονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (εξωσωματική – IVF) από το University of Bristol με πρακτική στο Ichilov Hospital του Tel Aviv.

Εργάστηκε ασκώντας τις πιο πάνω εξειδικεύσεις σε ιδιωτική κλινική στο Λονδίνο – Richmond Practice ως Consultant Gynaecologist & Obstetrician.