ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Το Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο (μέλος του ομίλου HHG) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αμμοχώστου ΓΑΛΗΝΟΣ διοργανώνουν μια σημαντική Ιατρική Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, προσκαλώντας την κοινότητα να συμμετάσχει σε αυτήν την πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση και την αντιμετώπιση του προβλήματος της παχυσαρκίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 13ης Απριλίου στις 10:00πμ στο Κτήριο Διοίκησης Ελληνικής Τράπεζας (Λεωφ. Λεμεσού & Αθαλάσσας 200, Στρόβολος). Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, οι διοργανωτές επιδιώκουν να προσφέρουν μια πολυθεματική προσέγγιση σχετικά με το πρόβλημα της παχυσαρκίας, παρέχοντας πληροφορίες, εκπαίδευση και συμβουλές από ειδικούς ιατρούς, επαγγελματίες υγείας και ασθενείς.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί επίσης μια συμβολική πορεία ενός χιλιομέτρου από τα Κεντρικά Γραφεία της Ελληνικής Τράπεζας προς το Αρεταίειο Νοσοκομείο, δείχνοντας την αλληλεγγύη και την αποφασιστικότητά για έναν κόσμο χωρίς παχυσαρκία.

Στην ημερίδα θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης στους συμμετέχοντες ιατρούς. Η ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Celpharma, Etherio Bio Store, Hellenic Bank, Lauretana, Medochemie,TC Christoforou και WisePrint. Η υποστήριξη των χορηγών εκτιμάται ιδιαιτέρως και βοηθά στην προώθηση της ευαισθητοποίησης για αυτό το σημαντικό θέμα υγείας.

Ελάτε να ενωθούμε  #ΜαζίΓιαΈνανΚόσµοΧωρίςΠαχυσαρκία !

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ιατρικής Ημερίδας κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Ιατρικής Ημερίδας

Σας περιμένουμε να συμμετέχετε σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Mέλος του Hellenic Healthcare Group

www.aretaeio.com