ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 14/12/22

Η HHG είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρίας «Αρεταίειον Ιατρικόν Κέντρον ΛΤΔ». Το Αρεταίειο Νοσοκομείο είναι ένα καινοτόμο ιδιωτικό νοσοκομείο που υπηρετεί την Αριστεία. Με σεβασμό στον άνθρωπο και έχοντας για πυξίδα τις αξίες της ποιότητας, της ομαδικής εργασίας και της συνεχούς βελτίωσης, παρέχει όλες τις διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, πιστοποιημένες για το υψηλό τους επίπεδο με διεθνή πρότυπα, σε ένα σύγχρονων προδιαγραφών κτήριο.

Με την σημαντική αυτή κίνηση, η HHG συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου για την Κύπρο, το οποίο ξεκίνησε προ ενός μόλις έτους με την εξαγορά του Απολλωνείου Ιδιωτικού Νοσοκομείου και αποδεικνύει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές του Κυπριακού συστήματος υγείας και της ίδιας της χώρας. Από την αμέσως επόμενη ημέρα το Αρεταίειο Νοσοκομείο θα προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στους τομείς της τεχνολογίας, των υποδομών καθώς και της εκπαίδευσης με στόχο την κατακόρυφη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους ασθενείς μας.

H HHG που, εκτός από το Απολλώνειο στην Κύπρο, ήδη λειτουργεί στην Ελλάδα έξι ιδιωτικά νοσοκομεία (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic) καθώς και δίκτυο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (HealthSpot και Alpha Lab) καλωσορίζει στην οικογένειά της το ιατρικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και την επιτυχημένη διευθυντική ομάδα του Αρεταιείου. Στόχος μας θα είναι, μαζί με τα στελέχη του Αρεταιείου να παράσχουμε στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό τα απαραίτητα εφόδια και την αμέριστη στήριξή μας για την δημιουργία ενός ιδιωτικού νοσοκομείου εφάμιλλου των καλύτερων νοσοκομείων του εξωτερικού.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και εποικοδομητική συνεργασία και καλές γιορτές!